Rainbow-entertainment

Gebroeders Ko

De broers Ton en Gerard Koopmans wonnen op 11 november 1997 de verkiezing van het carnavalsnummer in hun woonplaats Raamsdonksveer. Het was het begin van hun carriere.Ton en Gerard werkten beide in de bouw en daar werden ook hun eerste teksten gemaakt en liedjes uit volle borst meegezongen door de bouwvakkers.
Na een bescheiden hitje met het nummer De Boswandeling  was het met de single Ik heb een toeter op mijn waterscooter  pas echt goed raak en scoorden de Gebroeders Ko een dikke hit in Nederland.

Ook de nummers die volgen worden stuk voor stuk top100 noteringen.
De titels zijn vaak eenvoudig : Tuut tuut tuut Wij springen parachute, Tringeling , Jammie jammie en Broodje frikandel maar blijken stuk voor stuk succesvol.

De muziek van de Gebroeders Ko spreekt een breed publiek aan, alhoewel er in eerste instantie het etiket Apres ski muziek op zat, blijken de teksten ook aan te slaan bij jonge kinderen maar ook bij de oudere jeugd en opa’s en oma’s ! En al snel krijgt de muziek het predicaat Feest muziek voor alle leeftijden.

In 2006 overtreffen beide broers alle hitsuccessen, die zij tot nu toe hadden, met de Boten Anna staan de Gebroeders Ko binnen de kortste keren hoog in de hitparades.

 

Rainbow Entertainment 0475-318617  06-55703399

Contact formulier

    Exit mobile version